Johan DE BELSER

Hellestraat 29

2590 BERLAAR

Tel/Fax: +32/0/15.24.93.30

E-mail: debelserjohan@hotmail.com


Putte, Berlaar, Kessel, Nijlen en omstreken: daar wonen zonder twijfel de stevigste MIDFOND-spelers van België. Om daar te overleven, moet je van goeie huize komen. Maar daar komt hij van… Johan De Belser!
Een man die er bijna elke week staat. In Houtvenne is hij een geduchte concurrent, in Antwerpen een hoogvlieger. En dat zowel met oude, jaarlingen als jonge duiven. Zo was zijn “MISTER BELGIUM” in 2007 wellicht de beste jonge duif ooit. 2.28 als coëfficiënt over vier nationale vluchten is niet niks.
Ook won hij nog een provinciale Blois tegen 2418 jaarlingen. Regelmaat en een hoog prijzenpercentage zijn zijn handelsmerk.
En wat dan gezegd van “DEN 500”? Tot nu wellicht de beste halve fond-duif ever… 32ste en 21ste nationaal Bourges, 39ste nationaal Limoges, 28ste nationaal Argenton, 35ste interprov. Chateauroux, 56ste interprov. La Souterraine en nog één keer 45ste nationaal Bourges. Dit soort paradepaardjes zijn in dit land bijna uniek.
Reden van zoveel succes? De ENGELS-duiven. Want Johan De Belser en Jos en Jules Engels uit Putte zijn niet voor niks dikke kameraden.
Goed bloed liegt niet.Actueel 
» Bourges: duiven slimmer dan de liefhebber...

» De Kantlijn: zwaluwen belangrijker dan mensen

» Mit Van Hove speelt onder een schuilnaam...

» St. Vincent tegen het licht gehouden

» Gust Cristiaens recht voor zijn raap...


vakantievilla Spanje